http://www.youtube.com/watch?v=7bJks1r14yg
Сънувал съм те, някога преди,
сред някакви атлазени поляни,
сред някакви пурпурни гори,
в очите с прах от феи изтъкано.
Сънувал съм те... някога, а днес,
сред най-обикновените чаршафи,
по-ефирен си ми, по-интересен
от всичко безтегловно, непонятно,
по-ярък от всички цветове,
очите ми гонят ръката ти по моето тяло,
безмълвно то към разни кътчета зове,
където скришом душата се е разляла.
Сънувал съм те някога... Сега
не бих те дал за нищо магично.
Сред най-обикновени чаршафи и легла
знам колко е вълшебно да се обича.
06.03.2011г.
гр. Сопот
© Събина Брайчева Todos los derechos reservados
Честит Празник, Събина!
Бъди здрава и щастлива!
сърдечно пожелавам.