6.03.2011 г., 21:25 ч.

Безтегловно 

  Поезия » Любовна
592 0 1

http://www.youtube.com/watch?v=7bJks1r14yg

 

Сънувал съм те, някога преди,

сред някакви атлазени поляни,

сред някакви пурпурни гори,

в очите с прах от феи изтъкано.

 

Сънувал съм те... някога, а днес,

сред най-обикновените чаршафи,

по-ефирен си ми, по-интересен

от всичко безтегловно, непонятно,

по-ярък от всички цветове,

очите ми гонят ръката ти по моето тяло,

безмълвно то към разни кътчета зове,

където скришом душата се е разляла.

Сънувал съм те някога... Сега

не бих те дал за нищо магично.

Сред най-обикновени чаршафи и легла

знам колко е вълшебно да се обича.

 

06.03.2011г.

гр. Сопот

© Събина Брайчева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??