25 ene 2011, 15:07

Безтегловност 

  Poesía » De amor
435 0 0

Отново ще се съживя и там,

където теб те няма,

ще пръскам огнени искри...

И спомените ще запаля...

И нека всичко да гори...

 

А после пак ще се събудя

и ще си мисля, че сънувам

щастлив живот, а всъщност приказка,

размазана от моите желания...

 

Недовършена, но вечно истинска,

аз в думите ти ще изтлея,

ще се преструвам на безсмислена,

но вътрешно ще се засмея...

Иска ми се да не бях сънувала...

 

И пак прозрачна, но усмихната

ще се разлея по брега

на твоето море утихнало,

забравила за миг света...

 

След залеза, преди сълзите ми,

със тебе ще стоим прегърнати,

а краят ще е много близо...

Не можем ли да бъдем истински?

© Ивона Иванова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??