2 nov 2007, 14:47

Безумно 

  Poesía » Otra
714 0 1
 

Врата затръшната

изпод мъгла от апатия.

Цигара димяща

обгръща със мантия

лепкава, задушаваща

тавана потаен.

С пепелника се слива

часовникът спрял,

разговарящ отдавна

само с календара

забравен на стената.

 

Врата затръшната...

Или завинаги затворена?

© Диана Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??