2.11.2007 г., 14:47 ч.

Безумно 

  Поезия » Друга
712 0 1
 

Врата затръшната

изпод мъгла от апатия.

Цигара димяща

обгръща със мантия

лепкава, задушаваща

тавана потаен.

С пепелника се слива

часовникът спрял,

разговарящ отдавна

само с календара

забравен на стената.

 

Врата затръшната...

Или завинаги затворена?

© Диана Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??