31 jul 2009, 17:13

Безумно 

  Poesía
675 0 0

"Първи урок в любовта - не обичай,

краят никога не е щастлив."

 

Не съм уплашена, просто исках да знаеш,

че мога да бъда искрена,

дори когато не ми изнася.

 

Мога да съм всички усмивки, които НЕ искаш,

без да съм тази, за която мислиш денонощно,

без дори да го желая.

 

 

Проблем ми е, че няма да те обвинявам.

Проблем ми е, че знам какво е да си ти.

И ме е яд, защото въпреки това боли ме.

Ядосвам се от болка, предизвикавам болка.

И боли.

 

Нищо хубаво така и не стана.

Не ме разбирай погрешно,

не мога да кажа сбогом.

 

Не искам да се правя на обидена,

напук на всичката агресия в мен.

 

Живея за точно този момент

и бягам от разочарованието.

 

Прекалено силна съм, за да се отдам на чувства,

които ме правят безсилна... пред теб.

 

Отнемаш ми всеки дъх на апатия

и го заменяш с отчаяние,

което не ми отива.

 

Отива ми да съм сама.

 

"Втори урок в любовта - любов няма,

така е по-лесно."

© Станислава Димитрова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??