14 jun 2009, 19:03

Безумно мъчно тръгване 

  Poesía
834 0 12

Тръгвам си.

Мълчиш.

Един въпрос...

безумно мъчен,

без любов,

на устните,

трепти.

Отговор

не чакай.

Знаеш,

че ненужен е,

нали...

И няма

да боли.

А е боляло...

някога преди.

Сега е само

белег от червило,

с което ще съм спомен...

но не както преди.

Тръгвам си.

Тръгни и ти.

© Таня Кирилова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??