11 feb 2017, 19:54

Безверникът 

  Poesía » De amor
470 2 5

Безверникът е носил за из път -

едно сърце от толкова жестокост.

Днес раните от спомена кървят,

щом няма Бог без цел и без посока.

 

А в тъжни нощи сънища е крал,

защото няма силата за обич.

Безверникът е повече от сам -

след толкова лъжливите любови!

© Аз Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??