Тази вечер тъжни са поетите,
останали без своята муза.
Болна съм, не ме винете.
Разболях се от безвкусица.
Питат кой отвърза звяра,
който тайно пуснали са вкъщи.
Лицемерието видно е накрая.
Те поетите са си едни и същи.
Истинският в хаоса скрил се е,
своите слабости изгубил.
Откраднах мъничко безсмислие.
Който смее нека да ме съди.
© Ина Todos los derechos reservados