8.09.2009 г., 21:49 ч.

Безвкусица 

  Поезия » Друга
627 0 3



Тази вечер тъжни са поетите,

останали без своята муза.

Болна съм, не ме винете.

Разболях се от безвкусица.


Питат кой отвърза звяра,

който тайно пуснали са вкъщи.

Лицемерието видно е накрая.

Те поетите са си едни и същи.


Истинският в хаоса скрил се е,

своите слабости изгубил.

Откраднах мъничко безсмислие.

Който смее нека да ме съди.




© Ина Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??