Остани в сърцето ми още за малко.
Тази затънтена гара в душата.
Бяхме тъй близки, просто е жалко
да ме оставиш сам сред мъглата.
Беше в началото, ще си и в края,
а по средата е лютата рана.
Любовта - този вечен предател,
винаги носи болка за двама.
© Младен Мисана Todos los derechos reservados