21 ene 2011, 14:40

Беззвучно петолиние... 

  Poesía
900 0 6

                                                                                          ... hiç sevmediğim sessizliğim sin...

 

Изпявам се в беззвучно петолиние

което с молив Вятър нарисува

(… в клавишите звучи безсилие

а в дланите с душата ми тъгува…)

 

разлисти ненаписаните ноти

заключи ги с ключ Сол и ги разбърка

поде ги Залезът а после ми мърмори

че нищо не разбира и все бърка…

 

опита Тишината да залости

по струните изтръгнатите звуци

и нищо не остана – нито помен

от думите в помръкналите устни

 

и нещо неизказано ги вплете

по пръстите рисувайки надежда

разкъса до разпадане ръцете ми

и от косите ми съдра си прежда…

 

… и всеки ден плете си огърлици

и в празни клони времето лекува

изпява ме в беззвучно петолиние

което с молив вятърът рисува…

 

 

 

© Бехрин Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??