I. Резонен въпрос
Как такова сирене да сервираш?
Как да го ядеш?
Щом към него посегнеш,
още щом го допреш,-
напипваш не някогашното,
истинското сирене наше,
а ... съсирек.
пресована каша.
II. Предложение:
Като мярка най-ефикасна
срещу сиренà опасни, нека
над всяка негова марка,
във всеки Супермаркет
да се постави ...
сирèна.
© Вълчо Шукерски Todos los derechos reservados