18.12.2022 г., 19:11 ч.

BG сирене 

  Поезия
128 0 0

I. Резонен въпрос

 

Как такова сирене да сервираш?

Как да го ядеш?

Щом към него посегнеш,

още щом го допреш,-

напипваш не някогашното,

истинското сирене наше,

а ... съсирек.

                    пресована каша.

 

II. Предложение:

 

Като мярка най-ефикасна

срещу сиренà опасни, нека

над всяка негова марка,

във всеки Супермаркет

да се постави ...

                            сирèна.

© Вълчо Шукерски Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??