2 abr 2011, 18:21

Бих 

  Poesía » De amor
870 0 5

По вятъра изпратил бих перо

От своите криле за теб

От моята душа изтръгнал бих сукно

Да ти ушия приказен тоалет

Откраднал бих от слънцето лъчи

Да осветят ликът ти ведър, чист

Отнел бих и сиянието на луната

Да светят с него твоите очи...


© ShamelessDreams Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??