Apr 2, 2011, 6:21 PM

Бих 

  Poetry » Love
867 0 5

По вятъра изпратил бих перо

От своите криле за теб

От моята душа изтръгнал бих сукно

Да ти ушия приказен тоалет

Откраднал бих от слънцето лъчи

Да осветят ликът ти ведър, чист

Отнел бих и сиянието на луната

Да светят с него твоите очи...


© ShamelessDreams All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??