30 ago 2009, 14:22

Бих искала да бъда хубава 

  Poesía » De amor
776 0 5

  Бих искала да бъда хубава.

Невинна пъпка в твоите длани.

Ревнувам те от минали прегръдки.

И мисля си, дали съм стара.

Тогава ми се случва да препуша.

Да пълня пепелника с лоши мисли.

И ставам сприхава по телефона.

Когато го затворя, се намразвам.

Така е, няма да се лъжа!

Но всичко свършва, щом перонът

с мен очаква да те срещне.

Вагонът, с врати към рая,

най-сетне спира… И те виждам!

В очите ти оглеждам се красива.

И нямам нужда от прическа.

 

© Мария Илиева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??