Бил съм
Бил съм като пролет,лято и есен,
бил съм сълза в окото ти,песен,
бил съм утеха в дните ти тежки,
бил съм твой мъж отнасял се човешки,
бил съм усмивката на твоята уста,
бил съм този който те посреща с целувка,
бил съм топлина през мразовита зима,
бил съм и огъня,защото знаех че те има.
Бил съм до теб, но сега те няма вече,
бил съм,да така е,стегни се човече.
Бил съм твоят мъж,татко на нашите деца,
бил съм и останах си добър баща.
Бил съм и останах си добър човек,
човек с ценностите от миналия век!
Бил съм талантлив казват хората,
а аз си имам мечта,да останат моите слова,
да ги четат хората,моите деца на техните деца!
© Валентин Миленов Todos los derechos reservados