20.09.2019 г., 16:47 ч.

Бил съм 

  Поезия » Друга
286 0 0

                                                  Бил съм

 

Бил съм като пролет,лято и есен,

бил съм сълза в окото ти,песен,

бил съм утеха в дните ти тежки,

бил съм твой мъж отнасял се човешки,

бил съм усмивката  на твоята уста,

бил съм този който те посреща с целувка,

бил съм топлина през мразовита зима,

бил съм и огъня,защото знаех че те има.

 

Бил съм до теб, но сега те няма вече,

бил съм,да така е,стегни се човече.

Бил съм твоят мъж,татко на нашите деца,

бил съм и останах си добър баща.

Бил съм и останах си добър човек,

човек с ценностите от миналия век!

 

Бил съм талантлив казват хората,

а аз си имам мечта,да останат моите слова,

да ги четат хората,моите деца на техните деца!

 

© Валентин Миленов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??