19 jun 2006, 21:03

БИЛА СЪМ 

  Poesía
902 0 9

БИЛА СЪМ

Била съм звезда водолейска,
окъпана в мирна вода.
От устните мъдрост библейска
течала във медна река.

Била съм и пищна вълчица,
удавила погледи верни,
разказвай, че бях и стръвница
след твойте любови поредни.

Била съм с привидна доволност,
изкустно растяща стихия,
живях във душевна охолност,
жена... или просто магия.
            Била съм...

 

 

 

© Милена Христова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??