26 may 2019, 7:13

Били са 

  Poesía » Otra
233 1 3

Тези облаци били ли са...

А аз,дали съм бил...

 

Кога съм бил?

Къде съм бил?

 

Били са облаците!

И аз съм бил!

 

И дните ми били са!

И аз съм бил!

 

Били са! 

Затова така

боли!

 

 

 

 

 

© Хари Спасов Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??