26.05.2019 г., 7:13 ч.

Били са 

  Поезия » Друга
230 1 3

Тези облаци били ли са...

А аз,дали съм бил...

 

Кога съм бил?

Къде съм бил?

 

Били са облаците!

И аз съм бил!

 

И дните ми били са!

И аз съм бил!

 

Били са! 

Затова така

боли!

 

 

 

 

 

© Хари Спасов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??