22 oct 2007, 20:43

БИСЕРНИ СЪЛЗИ 

  Poesía
897 0 8
НА НЕЖНИ БИСЕРИ ПРЕВЪПЛЪТЕНИ
МОИТЕ СЪЛЗИ БЛЕСТЯХА.
КАТО ЖАДУВАН ДЪЖД, БЛАГОСЛОВЕНИ
НАД ХРАСТА РОЗОВ СЕ ИЗЛЯХА...


ГОДИНИ МИНАХА, СМЪРТТА СТУДЕНА
ВЪВ ГРОБ БЕЗ НАДПИС МЕ ЗАРИ.
ЗАПЛАКА РОЗАТА ОТ СКРЪБ СЛОМЕНА,
СЪС МОЙТЕ БИСЕРНИ СЪЛЗИ...

© АГОП КАСПАРЯН Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??