Oct 22, 2007, 8:43 PM

БИСЕРНИ СЪЛЗИ 

  Poetry
952 0 8
НА НЕЖНИ БИСЕРИ ПРЕВЪПЛЪТЕНИ
МОИТЕ СЪЛЗИ БЛЕСТЯХА.
КАТО ЖАДУВАН ДЪЖД, БЛАГОСЛОВЕНИ
НАД ХРАСТА РОЗОВ СЕ ИЗЛЯХА...


ГОДИНИ МИНАХА, СМЪРТТА СТУДЕНА
ВЪВ ГРОБ БЕЗ НАДПИС МЕ ЗАРИ.
ЗАПЛАКА РОЗАТА ОТ СКРЪБ СЛОМЕНА,
СЪС МОЙТЕ БИСЕРНИ СЪЛЗИ...

© АГОП КАСПАРЯН All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??