22.10.2007 г., 20:43 ч.

БИСЕРНИ СЪЛЗИ 

  Поезия
941 0 8
НА НЕЖНИ БИСЕРИ ПРЕВЪПЛЪТЕНИ
МОИТЕ СЪЛЗИ БЛЕСТЯХА.
КАТО ЖАДУВАН ДЪЖД, БЛАГОСЛОВЕНИ
НАД ХРАСТА РОЗОВ СЕ ИЗЛЯХА...


ГОДИНИ МИНАХА, СМЪРТТА СТУДЕНА
ВЪВ ГРОБ БЕЗ НАДПИС МЕ ЗАРИ.
ЗАПЛАКА РОЗАТА ОТ СКРЪБ СЛОМЕНА,
СЪС МОЙТЕ БИСЕРНИ СЪЛЗИ...

© АГОП КАСПАРЯН Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??