3 jul 2008, 15:18

бистър поглед 

  Poesía » De humor
624 0 3

Вчера разумът ми бе намръщен.

Дразнеше го своеволието на случките.

Не че бяха просто грозни - бяха невъзможно неналучкани.

 

Днес отново случките са своеволни,

но не протестира моят разум.

Малко му помогнах, очила му сложих и сега доволен е,

 и...  гледа смаяно. 

© Георги Колев Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??