27 sept 2012, 10:32

Благата дума 

  Poesía » Versos blancos
596 0 0

Благата дума тежки порти отваря,

със  слънчева ласка, с божествен заряд.

Тя омразата в дълбока тъмница затваря,

където лъжите непрестанно горят.

 

Благата дума, ах, благата дума,

нея не можеш да си я купиш с пари!

За нея не съществува никаква сума,

защото не вирее в бедни души.

© Росица Димова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??