Благата дума тежки порти отваря,
със слънчева ласка, с божествен заряд.
Тя омразата в дълбока тъмница затваря,
където лъжите непрестанно горят.
Благата дума, ах, благата дума,
нея не можеш да си я купиш с пари!
За нея не съществува никаква сума,
защото не вирее в бедни души.
© Росица Димова All rights reserved.