11 dic 2016, 19:46

Благодарим ти, бабо! 

  Poesía
2934 1 2

На този свят не си ни ти довела,
но с цялата си същност ни посрещна
и безрезервно бремето поела,
ти сякаш втора майка нам ни беше.

 

Изпълнена със обич и със нежност,
ухаеща на меденки и зима,
научи ни на сила и прилежност.
Благодарим ти, бабо, че те има!

© Миглена Миткова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??