9 jul 2010, 11:06

Благодарност 

  Poesía » Otra
404 0 0

Благодаря Ти Боже

Че ти сам решаваш

На кого какви дарби да раздаваш

За да се прославиш

 

За всичко Ти благодаря

За връзката ми с Тебе

Както и кога решаваш

Срещата ни осъществяваш.

 

Време благословено

Моменти неповторими

С нищо несравними

В Бог отразими

 

Господ награди ще раздава

За този който върши добро

Малцина ще получат

Така Господ постановява

 

 

дар от небе

© Доми Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??