Благодаря Ти Боже
Че ти сам решаваш
На кого какви дарби да раздаваш
За да се прославиш
За всичко Ти благодаря
За връзката ми с Тебе
Както и кога решаваш
Срещата ни осъществяваш.
Време благословено
Моменти неповторими
С нищо несравними
В Бог отразими
Господ награди ще раздава
За този който върши добро
Малцина ще получат
Така Господ постановява
дар от небе
© Доми All rights reserved.