13 dic 2011, 20:29

Благодаря 

  Poesía » Otra
488 0 2

Благодаря

От хиляди години
не бях така щастлива.
Благодаря ти, Боже,
за дните ми красиви!
Последната ми радост
дори да е това,
за всичко, Господи, благодаря:
за късната ти среща,
за новите надежди,
за любовта гореща,
за всяка капка нежност,
за твоя дар чудесен,
за бликналите песни,
за всеки ден и час,
за всеки миг,
за всеки дъх
Благодаря ти, Боже, аз!

© Роза Василева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??