Dec 13, 2011, 8:29 PM

Благодаря 

  Poetry » Other
492 0 2

Благодаря

От хиляди години
не бях така щастлива.
Благодаря ти, Боже,
за дните ми красиви!
Последната ми радост
дори да е това,
за всичко, Господи, благодаря:
за късната ти среща,
за новите надежди,
за любовта гореща,
за всяка капка нежност,
за твоя дар чудесен,
за бликналите песни,
за всеки ден и час,
за всеки миг,
за всеки дъх
Благодаря ти, Боже, аз!

© Роза Василева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??