29 dic 2012, 11:34

Благодаря 

  Poesía » Otra
420 0 2

БЛАГОДАРЯ

 

Благодаря ти, Господи, че мога да обичам,

подарък и награда е това.

Повярвай ми, аз искрено се вричам

с любов да те възхвалям и ценя.

 

Благодаря, че светлина безценна

обвива ме със своя фин воал,

че утро след нощта е неизменно,

че всекиму надежда ти си дал.

 

Благодаря, космически сияния,

че сте протегнали към мен ръце,

че преходни са моите страдания,

щом вяра има в моето сърце.

© Анка Келешева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??