8 nov 2015, 19:30

Благодаря 

  Poesía » De amor
785 1 0

Направих го! И го постигнах с чест!

Заради себе си и теб се случих.

Макар без всяка малка нежна вест

от тебе вдъхновение получих.

 

Успях, защото зарази кръвта

с  послания за непременно  утре.

Гореше в нас без примес любовта!

Ти всичко искаше и го изпълних.

 

Усмихвам се през болката от днес...

Теб няма те, но в образ те довърших.

Преминах принадлежностния тест -

ти част от мен си! Думите са мъртви!

© Бояна Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??