27 may 2015, 23:23

Благодаря 

  Poesía
523 0 0

БЛАГОДАРЯ

 

За пеперуденото пърхане,

което съм била.

За първата ми стъпка.

За първия ми смях.

За първата ми песен.

За всеки сбъднат миг.

За мислите ми прелетни.

За мъката ми тиха...

За вярата, с която

ми даваше крила.

На тебе, мила мамо,

сега БЛАГОДАРЯ!

 

Венцислава Симеонова

© Венцислава Симеонова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??