May 27, 2015, 11:23 PM

Благодаря 

  Poetry
515 0 0

БЛАГОДАРЯ

 

За пеперуденото пърхане,

което съм била.

За първата ми стъпка.

За първия ми смях.

За първата ми песен.

За всеки сбъднат миг.

За мислите ми прелетни.

За мъката ми тиха...

За вярата, с която

ми даваше крила.

На тебе, мила мамо,

сега БЛАГОДАРЯ!

 

Венцислава Симеонова

© Венцислава Симеонова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??