Какви са тези чувства, не познати в мен?
Обичала ли съм или не съм?
Живяла ли съм или просто дишала?
Това напира, като въпроси в мен.
Любов ли, страст ли е това,
в което изгарям аз сега.
От силна болка до наслада,
разтваря се душата млада.
И няма значение къде си ти,
защото всичко в мен за теб гори.
И нежната любов ти знай,
ме изгаря до безкрай.
И тялото се гърчи в екстаз,
и всичко в мен крещи със силен глас.
Обичам те! Обичам те! И знай,
че няма думи май,
с които да опишат този рай.
И всичко казано в света,
не стига аз да обясня,
това което се случва в моята душа.
Но има нещо, което зная аз сега.
И това е: благодаря,
че съществуваш Ти в света.
© Vlubena Vgivota Todos los derechos reservados