24.04.2020 г., 17:04 ч.

Благодаря, че съществуваш 

  Поезия » Любовна
571 1 0

Какви са тези чувства, не познати в мен?

Обичала ли съм или не съм?

Живяла ли съм или просто дишала?

Това напира, като въпроси в мен.

Любов ли, страст ли е това,

в което изгарям аз сега.

От силна болка до наслада,

разтваря се душата млада. 

И няма значение къде си ти,

защото всичко в мен за теб гори.

И нежната любов ти знай,

ме изгаря до безкрай.

И тялото се гърчи в екстаз,

и всичко в мен крещи със силен глас.

Обичам те! Обичам те! И знай,

че няма думи май, 

с които да опишат този рай.

И всичко казано в света,

не стига аз да обясня,

това което се случва в моята душа.

Но има нещо, което зная аз сега.

И това е: благодаря,

че съществуваш Ти в света.

© Vlubena Vgivota Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??