1 nov 2009, 0:20

Благодаря ти! 

  Poesía » De amor
772 1 12
  Вали...   Не дъжд!   Не сняг!   Валят мечти! И ти си   някъде   до тях.   Погледнах... теб  видях. Прегърна ме. Сърцето ми заби.   Щастлива пак заспах. Защото -   бях! И ти... си беше - ти.

© Мариана Вълкова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??