Най-добрата ми приятелка.
Най-красивото цвете.
Най-ценният съветник.
Обичта ми към теб е огромна.
Не мога да си представя живота ми без теб.
Благодарение на теб съм достоен човек!
Когато за последно плаках, Бог отсъстваше,
а ти мамо присъстваше.
Когато бях малко момиченце, ти над мен бдеше
и приказки приспивни ми четеше.
Когато имах най-голяма нужда от подкрепа, ти беше до мен.
Сега, когато порастнах осъзнавам
колко жертви заради мен си направила.
Сега, когато порастнах осъзнавам
с колко любов си ме дарила.
Сега, когато порастнах осъзнавам,
че понякога с грешките ми съм те наранявала,
но ти си ми прощавала.
Благодаря ти, че човека в мен създаде!
Благодаря ти, че никога не ме оставяш
и въпреки всичко си до мен!
Благодаря ти, че ми даваш цялата си обич!
Благодаря ти, че прощаваш грешките ми!
Благодаря ти за всичко, което си направила
и продължаваш да правиш за мен!
Обичта ми към теб е огормна.
Не мога да си го представя живота ми без теб.
Благодарение на теб съм достоен човек!
Благодаря ти, Мамо!
© Мария Костадинова Todos los derechos reservados