Jun 21, 2009, 8:37 PM

Благодаря ти, Мамо ! 

  Poetry » Other
2323 0 2

Най-добрата ми приятелка.

Най-красивото цвете.

Най-ценният съветник.

 

Обичта ми към теб е огромна.

Не мога да си представя живота ми без теб.

Благодарение на теб съм достоен човек!

 

Когато за последно плаках, Бог отсъстваше,

а ти мамо присъстваше.

Когато бях малко момиченце, ти над мен бдеше

и приказки приспивни ми четеше.

Когато имах най-голяма нужда от подкрепа, ти беше до мен.

 

Сега, когато порастнах осъзнавам

колко жертви заради мен си  направила.

Сега, когато порастнах осъзнавам

с колко любов си ме дарила.

Сега, когато порастнах осъзнавам,

че понякога с грешките ми съм те наранявала,

но ти си ми прощавала.

 

Благодаря ти, че човека в мен създаде!

Благодаря ти, че никога не ме оставяш

и въпреки всичко си до мен!

Благодаря ти, че ми даваш цялата си обич!

Благодаря ти, че прощаваш грешките ми!

Благодаря ти за всичко, което си направила

и продължаваш да правиш за мен!

 

Обичта ми към теб е огормна.

Не мога да си го представя живота ми без теб.

Благодарение на теб съм достоен човек!

Благодаря ти, Мамо!

© Мария Костадинова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
  • Благодаря, Калина! Радвам се, че стихотворението ми ти е харесало.
  • През цялото време докато четях виждах лицето на майка си! Стихотврението ти е толкова искренно и признателно, де да осъзнавахме всичко това още като малки, за да Им благодарим още тогава.
Random works
: ??:??