6 dic 2021, 9:41

Благодаря ти, мамо! 

  Poesía
558 3 11

Толкова думи изписах в годините.

Толкова мисли на белия лист.

Само за теб не достигнаха римите.

Само за теб не написах и стих.

 

Толкова много обич намирам

в твойте очи, в твойта душа

и във сърцето си мигове сбирам 

с теб моя майчице мила, добра!

 

Знам, че понякога тайно тъгуваш,

страх те обзема, капят сълзи

и от тревога дълго будуваш,

мисли бушуват, сърцето тупти.

 

Знам, че желаеш за нас най-доброто,

както го прави всеки родител.

Молиш се Богу далеч да е злото

и да не виждаш тъга във очите ни.

 

Днес с благодарност към теб се обръщам.

Здрава бъди, със щастливи очи!

Нежно и с обич те, мамо, прегръщам!

Ти си прекрасна, единствена, Ти!

 

© Ивелина Тодорова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??