17 sept 2010, 14:46

Благослов 

  Poesía
542 0 3

          БЛАГОСЛОВ

 

Моя обич, в сърце те нося -

да обичам е моята роля.

Протягам ръка като просяк -

за коричка нежност те моля...

 

По твоята сянка камъни хвърлят.

Олтар си за мен. Стоя на колене.

Затова  животът така ме опърли.

Не съм прокълнат, а бягат от мене?

 

Съдбата на възел живота заплита.

По твоите стъпките  вечно вървя,

сега не търся любов неоткрита,

а тих благослов след тебе мълвя...

© Мимо Николов Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??