3 ene 2023, 3:48

Бленувам да съм пъстър, нежен шал... 

  Poesía » De amor, Formas graves, Otra
629 2 8

Бленувам да съм пъстър, нежен шал

покриващ раменете ти красиво,

да чувствам все лика ти засиял

с усмивката на времето щастливо.

 

Покриващ раменете ти красиво,

докосвайки ме златните коси,

желая да прогоня всичко сиво

от тебе – и чудесна ти да си.

 

Докосвайки ме златните коси

любов в сърцето, знам, ще съм познал,

лазур очите ти ще украси,

душата в полет ще е сред астрал.

 

Любов в сърцето, знам, ще съм познал.

Бленувам да съм пъстър, нежен шал.

© Асенчо Грудев Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??