Търся своя пристан бленуван,
където мечтите си да приютя,
радост и мъка в едно да влея,
глава на завет да подслоня...
Със звездите да мога се слея,
да светя като мъничка звезда,
с надежди светли да живея,
че мога и в друг свят да се родя.
© Мадлен Todos los derechos reservados
Трогна ме!Видях се в него.
Прегръдки от мен.