10.10.2008 г., 16:26 ч.

Бленуван пристан 

  Поезия » Философска
449 0 5

Търся своя пристан бленуван,

където мечтите си да приютя,

радост и мъка в едно да влея,

глава на завет да подслоня...

 

Със звездите да мога се слея,

да светя като мъничка звезда,

с надежди светли да живея,

че мога и в друг свят да се родя.

 

© Мадлен Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??