Направи ме щастлива, но ме изостави.
Направи ме щастлива, но ме изостави пак.
Щастлива съм и се удавих.
Не ме съди за другия ти свят.
В другия ти свят съм снежно цвете.
Късаш ме, когато имаш жажда.
Но тук - аз съм безумна суша,
а ти - реката на безкрайна паша.
Примирена болка съм
и те откраднах.
Примирена болка,
примирена жажда.
© Йоана Todos los derechos reservados