Не знам къде си, накъде отивам
но знам, че има място тук и сега
на този свят, да, който ме очаква
който ни очаква и не знам как...
Как да отида, нито как да стигна там,
да намеря сили, но отдавам на теб
надеждата си, оставям се в теб,
ти да ме водиш..., оставям се в теб...
Но няма да се предам, ще се боря...
И сега знам, знам го в сърцето...
ако ти не си тук с мен в този миг...
ще си винаги в него, в мен те има...
И навсякъде ще открия сигналите ти...
луната и звездите ще ми говорят за теб...
А ти, ти блестиш в тъмната нощ дори...
блестиш и осветяваш небето и земята...
Блести, блести, бъди моето слънце,
блести, ти си моят фар и аз съм твоя,
Блести, че денят вече дойде и идва...
дай ми ръката си, двете да продължим...
Блести, песен моя, блести, блести
и бъди моята звезда, моята вселена...
Блести и бъди моя водач тук и сега...
сияй, слушай сърцето си в този ден...
Моля те, блести, сияй, лети, бъди,
всеки свой миг освети със смисъл...
Блести, че денят вече дойде и идва...
дай ми ръката си, двете да продължим...
Музиката следвам, следвам сърцето
там някъде отвън и вътре в душата...
знам, знам го дълбоко в себе си
знам, знам ще ме отведат при теб...
Вече виждам червеното ти сърце,
и усещам как нежно тупти...
И зад облаците небето е синьо
и всеки се събужда и се ражда ...
И навсякъде ще открия сигналите ти...
луната и звездите ще ми говорят за теб...
А ти, ти блестиш в тъмната нощ дори...
блестиш и осветяваш небето и земята...
Блести, блести, бъди моето слънце,
блести, ти си моят фар и аз съм твоя,
Блести, че денят вече дойде и идва...
дай ми ръката си, двете да продължим...
Блести, песен моя, блести, блести
и бъди моята звезда, моята вселена...
Блести и бъди моя водач тук и сега...
сияй, слушай сърцето си в този ден...
Моля те, блести, сияй, лети, бъди,
всеки свой миг освети със смисъл...
Блести, че денят вече дойде и идва...
дай ми ръката си, двете да продължим...
Блести, това е твоя ден, твоята нощ!
Блести още повече, заслепи света!
Отвори очите и сърцата ни отново!
Ти си всяка причина да продължа...!
Моля те, блести! Блести, моя любов!
Продължавай да сияеш, мой живот...!
© Лили Вълчева Todos los derechos reservados