25.09.2018 г., 0:25 ч.

Блестиш... 

  Поезия » Свободен стих
634 0 3

Блестиш...

 

Не знам къде си, накъде отивам

но знам, че има място тук и сега

на този свят, да, който ме очаква

който ни очаква и не знам как...

 

Как да отида, нито как да стигна там,

да намеря сили, но отдавам на теб

надеждата си, оставям се в теб,

ти да ме водиш..., оставям се в теб...

 

Но няма да се предам, ще се боря...

И сега знам, знам го в сърцето...

ако ти не си тук с мен в този миг...

ще си винаги в него, в мен те има...

 

И навсякъде ще открия сигналите ти...

луната и звездите ще ми говорят за теб...

А ти, ти блестиш в тъмната нощ дори...

блестиш и осветяваш небето и земята...

 

Блести, блести, бъди моето слънце,

блести, ти си моят фар и аз съм твоя,

Блести, че денят вече дойде и идва...

дай ми ръката си, двете да продължим...

 

Блести, песен моя, блести, блести

и бъди моята звезда, моята вселена...

Блести и бъди моя водач тук и сега...

сияй, слушай сърцето си в този ден...

 

Моля те, блести, сияй, лети, бъди,

всеки свой миг освети със смисъл...

Блести, че денят вече дойде и идва...

дай ми ръката си, двете да продължим...

 

Музиката следвам, следвам сърцето

там някъде отвън и вътре в душата...

знам, знам го дълбоко в себе си

знам, знам ще ме отведат при теб...

 

Вече виждам червеното ти сърце,

и усещам как нежно тупти...

И зад облаците небето е синьо

и всеки се събужда и се ражда ...

 

И навсякъде ще открия сигналите ти...

луната и звездите ще ми говорят за теб...

А ти, ти блестиш в тъмната нощ дори...

блестиш и осветяваш небето и земята...

 

Блести, блести, бъди моето слънце,

блести, ти си моят фар и аз съм твоя,

Блести, че денят вече дойде и идва...

дай ми ръката си, двете да продължим...

 

Блести, песен моя, блести, блести

и бъди моята звезда, моята вселена...

Блести и бъди моя водач тук и сега...

сияй, слушай сърцето си в този ден...

 

Моля те, блести, сияй, лети, бъди,

всеки свой миг освети със смисъл...

Блести, че денят вече дойде и идва...

дай ми ръката си, двете да продължим...

 

Блести, това е твоя ден, твоята нощ!

Блести още повече, заслепи света!

Отвори очите и сърцата ни отново!

Ти си всяка причина да продължа...!

 

Моля те, блести! Блести, моя любов!

Продължавай да сияеш, мой живот...!

 

 

© Лили Вълчева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Благодаря ви от сърце, скъпи приятели!
  • Блясък,който понякога и да ни ослепява винаги носи щастие.
  • Прекрасно е, Лили:
    "Блести, песен моя, блести, блести
    и бъди моята звезда, моята вселена...
    Блести и бъди моя водач тук и сега...
    сияй, слушай сърцето си в този ден..."

    Поздравления за хубавия стих и силни аплодисменти!
Предложения
: ??:??